Helal Gıda Politikası
‘Sofrada Helal’ sloganı ile..
- Müşterilerimizin isteklerini, zamanında istenilen özelliklere ve helal yönetim sistemi gerekliliklerine uygun olarak karşılamak,
- Ürünlerimizi, tasarım, geliştirme, üretim aşamalarında OIC/SMIIC 1:2019 standardına, Türk Gıda Kodeksine, TSE ürün ve yönetim sistemleri standartlarına, kalite, gıda güvenliği yönetim sistemimize ve müşterilerin helal gıda güvenliği isteklerine uygun üretmek,
- Ürünlerimizin hazırlanmasından tüketim aşamasına kadar geçen süreçlerde karşılaşılabilecek helal gıda güvenliği tehlikelerini önlemek ve yönetmek,
- Tehlikelerin etkin ve dinamik kontrolünü ve sürekliliğini sağlamak kuruluşumuzun tüm birimlerinde, iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının sürekliliğini sağlamak,
- Helal gıda güvenliğine aykırı ve bozucu tehlikelerden kaynaklanan riskleri en aza indirmek,
- Çalışan memnuniyetinin gözetildiği bir yönetim anlayışı ile kuruluşumuzun bütün kademelerinde problem çözen ve yaptıkları işi sahiplenen personel yetiştirmek,
- Çalışanlarımıza kalite ve helal gıda güvenliği bilincini geliştirmek üzere sürekli eğitim programları düzenlemek,
- Çalışanlarımız kalite ve helal gıda güvenliği ile ilgili planlanmış görev, yetki ve sorumlulukları vermek ve bu sorumluluk çerçevesinde Helal Gıda Üretimi yaparak müşteri memnuniyetini sağlamak
- Helal Gıda gereklilikleri ile birlikte ilgili mevzuat, standart değişimlerini takip ederek sistemin güncelliğini sağlamak.
Önceki
Gelişmelerden